Wie en Waar

 

 

Pauline Kamerman 

Mijn naam is Pauline Kamerman en ik ben eigenaar van Drijfveer in bedrijf. Mijn achtergrond is veelzijdig: ik ben in dienst geweest bij de overheid en was jarenlang als  zzp’er  werkzaam als theaterdocent/regisseur, projectleider en leidinggevende.  Na het behalen van mijn MBA ben ik in 2016 gestart met Drijfveer in bedrijf. Dat was een onvermijdelijke nieuwe stap; het coachen met een concrete doelstelling.

Mijn kwaliteit zit in het geven van vertrouwen en het stellen van heldere vragen. Die komen voort uit ervaring, kennis, zorgvuldigheid, intuïtie, oprechte interesse, inleving en creatief denken.  Ik vind het geweldig als mensen erachter komen waar hun kracht zit en hoe ze dat in hun werk en leven kunnen inzetten. Dat heb ik voor mezelf in het coachen ontdekt.

Waar

De coaching vindt plaats bij de opdrachtgever zelf of op het praktijkadres van Drijfveer in bedrijf in Eenrum. Eenrum ligt op 20 km afstand van de stad Groningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto of met de fiets als je op fietsafstand woont.  Afhankelijk van de specifieke vraag en situatie kan ook uitgeweken worden naar een  alternatieve locatie.  Tot nu toe zijn de werkzaamheden vooral geconcentreerd in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Voor meer informatie over de coaching verwijs ik je naar de werkwijze. Voor vragen en het maken van contact kan je gebruik maken van telefoon of het contactformulier.